Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομπραντοβιτσ Παναθηναικοσ - Οι αιτίες για το ροζ φύλλο του ΠΑΟ κόντρα στη Φενέρ - The ... : Ο παναθηναϊκός νίκησε τη φενέρ στο παγωμένο οακα.

Ομπραντοβιτσ Παναθηναικοσ - Οι αιτίες για το ροζ φύλλο του ΠΑΟ κόντρα στη Φενέρ - The ... : Ο παναθηναϊκός νίκησε τη φενέρ στο παγωμένο οακα.. Ο παναθηναϊκός νίκησε τη φενέρ στο παγωμένο οακα. Τελευταία νέα, ειδήσεις σήμερα, βαθμολογία, πρόγραμμα για τους αγώνες και ρεπορτάζ για την ομάδα του παο. Ο ομπράντοβιτς γκρίνιαξε και στη φιέστα! Ξανά μπάχαλο ο μπασκετικός παναθηναϊκός. «ο παναθηναϊκός είναι ένα σπέσιαλ κλαμπ για μένα.

Αγαπούσαν σαν τρελοί τον παναθηναϊκό. Όμως ο ομπράντοβιτς δεν ξεχνά τα όμορφα χρόνια που πέρασε στον παναθηναϊκό, έχει το σύλλογο στην καρδιά του και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και άμεσης επιστροφής του στον εξάστερο! Το εγκώμιο του παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της φενέρμπαχτσε ούλκερ με την πρώην ομάδα του έπλεξε ο ζέλικο ομπράντοβιτς. Ο σέρβος τεχνικός ξεκίνησε με τίτλο αφού πανηγύρισε την πρώτη euroleague της. Ξανά μπάχαλο ο μπασκετικός παναθηναϊκός.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Χειραψία με τον Ομπράντοβιτς στο ...
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Χειραψία με τον Ομπράντοβιτς στο ... from www.pagenews.gr
Παναθηναϊκός από τα παλιά, άλωσε το μιλάνο! Ο σέρβος τεχνικός ξεκίνησε με τίτλο αφού πανηγύρισε την πρώτη euroleague της. Εκείνος ο παναθηναϊκός πήρε την κούπα με το μυαλό του και θεωρώ πως εκείνη η χρονιά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην «πράσινη» καριέρα του ομπράντοβιτς. Η «σκούπα» παρέσυρε και τους προπονητές και στις 30 ιουνίου ο παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διετή συμφωνία με τον αλεξάντερ τζόρτζεβιτς. Δείτε το πρόγραμμα της ομάδας και. Τελευταία νέα, ειδήσεις σήμερα, βαθμολογία, πρόγραμμα για τους αγώνες και ρεπορτάζ για την ομάδα του παο. Η ομάδα του ρικ πιτίνο κέρδισε στις λεπτομέρειες την αντίστοιχη του ομπράντοβιτς. Όλα τα άρθρα του tag ομπραντοβιτσ.

Παναθηναϊκός από τα παλιά, άλωσε το μιλάνο!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ψυχωμένος, είχε διάθεση, έπαιξε σκυλίσια άμυνα. Ακόμη κι ένας περίοικος έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει νόμους και διατάγματα. Αφήνοντας το αποκαρδιωτικό του πρόσωπο στη γαλλία, ένας… άλλος παναθηναϊκός Εκείνος ο παναθηναϊκός θεωρώ πως ήταν ο πιο… ευφυής παναθηναϊκός που παρουσιάστηκε στην 20ετία. Στην ελλάδα, το κράτος και η διαπλοκή χρηματοδοτούν τα περισσότερα μμε. Ο παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη φενέρμπαχτσέ στο άδειο οακα σε ένα must win παιχνίδι και για τους δύο. «ο παναθηναϊκός είναι ένα σπέσιαλ κλαμπ για μένα. Ο ομπραντοβιτσ εφυγε απο τη φενερ. Η ομάδα του ρικ πιτίνο κέρδισε στις λεπτομέρειες την αντίστοιχη του ομπράντοβιτς. Δείτε το πρόγραμμα της ομάδας και. Η «σκούπα» παρέσυρε και τους προπονητές και στις 30 ιουνίου ο παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διετή συμφωνία με τον αλεξάντερ τζόρτζεβιτς. Λίγες ώρες αργότερα, πάντως, ο ζόραν σάβιτς υποστήριξε.

Το εγκώμιο του παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της φενέρμπαχτσε ούλκερ με την πρώην ομάδα του έπλεξε ο ζέλικο ομπράντοβιτς. H πρώτη μεταγραφή μετά την φυγή μήτογλου (vid). Παράλληλα αναφέρθηκε στο αν έφτασε κοντά στο να υπογράψει με τους ντιτρόιτ πίστονς το 2012, όταν έφυγε από τον παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως πριν από δύο ημέρες η καε παναθηναϊκός δήλωσε με κάθε επισημότητα πως δεν υπήρξε θέμα επανασύνδεσης με τον ομπράντοβιτς, ο οποίος εξήγησε (την ίδια ημέρα) πως πάντα προσπαθούσα να βοηθώ την παρτίζαν. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!! | Trifylli news
Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!! | Trifylli news from trifyllinews.gr
Για 13 χρόνια στον παναθηναϊκό είχαν δώσει τα κλειδιά στον ζοτς, έκτοτε αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα, ψάχνοντας τον καταλληλότερο. Τελευταία νέα, ειδήσεις σήμερα, βαθμολογία, πρόγραμμα για τους αγώνες και ρεπορτάζ για την ομάδα του παο. Παναγιωτησ γιαννακησ (ολυμπιακός), γιαννησ σφαιροπουλοσ (κολοσσός ρόδου). Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της παε παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Αναλυτικές ειδήσεις σήμερα μέσα από το sdna. Αγαπούσαν σαν τρελοί τον παναθηναϊκό. H πρώτη μεταγραφή μετά την φυγή μήτογλου (vid).

Εκείνος ο παναθηναϊκός πήρε την κούπα με το μυαλό του και θεωρώ πως εκείνη η χρονιά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην «πράσινη» καριέρα του ομπράντοβιτς.

Αναλυτικές ειδήσεις σήμερα μέσα από το sdna. Ο παναθηναϊκός έστησε ένα πολύ όμορφο… πάρτι στο οακα σ΄ ένα ματς ιστορικής σημασίας για. Με τον ρικ πιτίνο να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο του τριφιλλιού, οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν νέο εκλεκτό για την ηλεκτρική τους καρέκλα, με τον ομπράντοβιτς να συγκαταλέγεται στα ονόματα των υποψηφίων. Το εγκώμιο του παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της φενέρμπαχτσε ούλκερ με την πρώην ομάδα του έπλεξε ο ζέλικο ομπράντοβιτς. Το eurohoops σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα όλων των… καπετάνιων που πέρασαν από το οακα, δίχως να καταφέρουν να αποφύγουν την τρικυμία. Ο παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη φενέρμπαχτσέ στο άδειο οακα σε ένα must win παιχνίδι και για τους δύο. Τελευταία νέα, ειδήσεις σήμερα, βαθμολογία, πρόγραμμα για τους αγώνες και ρεπορτάζ για την ομάδα του παο. «ο παναθηναϊκός είναι ένα σπέσιαλ κλαμπ για μένα. Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της παε παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης. Panaθηnaikos ομπραντοβιτσ προπονητησ των 5 ευρωπαικων και 11 πανελληνιων πρ. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι πονάνε τον παναθηναϊκό θα κατάλαβαν ότι αν θέλουμε γήπεδο, η λύση είναι μόνο ο βοτανικός τα υπόλοιπα είναι κούφιες μεγαλοστομίες. Αγαπούσαν σαν τρελοί τον παναθηναϊκό. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss.

Το εγκώμιο του παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της φενέρμπαχτσε ούλκερ με την πρώην ομάδα του έπλεξε ο ζέλικο ομπράντοβιτς. Εκείνος ο παναθηναϊκός θεωρώ πως ήταν ο πιο… ευφυής παναθηναϊκός που παρουσιάστηκε στην 20ετία. Λίγες ώρες αργότερα, πάντως, ο ζόραν σάβιτς υποστήριξε. Η αλήθεια ότι αμφότεροι είχαν ένα κοινό δάσκαλο πρίν πολλά όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για ομπραντοβιτσ στο to10.gr. Ο παναθηναϊκός νίκησε τη φενέρ στο παγωμένο οακα.

Η αυτοκρατορία του νερού αντεπιτίθεται - ΤΑ ΝΕΑ
Η αυτοκρατορία του νερού αντεπιτίθεται - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Ο παναθηναϊκός έστησε ένα πολύ όμορφο… πάρτι στο οακα σ΄ ένα ματς ιστορικής σημασίας για. Ο κορυφαίος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτούς που ξεχώρισαν τη δεκαετία που ολοκληρώθηκε. Για 13 χρόνια στον παναθηναϊκό είχαν δώσει τα κλειδιά στον ζοτς, έκτοτε αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα, ψάχνοντας τον καταλληλότερο. Στον παναθηναϊκό μετά από τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον πιέρ τζάκσον, συνεχίζεται η αναζήτηση για έναν ακόμη γκαρντ. Αφήνοντας το αποκαρδιωτικό του πρόσωπο στη γαλλία, ένας… άλλος παναθηναϊκός Ξανά μπάχαλο ο μπασκετικός παναθηναϊκός. Ακόμη κι ένας περίοικος έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει νόμους και διατάγματα. Ο σέρβος τεχνικός ξεκίνησε με τίτλο αφού πανηγύρισε την πρώτη euroleague της.

Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ψυχωμένος, είχε διάθεση, έπαιξε σκυλίσια άμυνα.

Ο παναθηναϊκός έστησε ένα πολύ όμορφο… πάρτι στο οακα σ΄ ένα ματς ιστορικής σημασίας για. Όμως ο ομπράντοβιτς δεν ξεχνά τα όμορφα χρόνια που πέρασε στον παναθηναϊκό, έχει το σύλλογο στην καρδιά του και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και άμεσης επιστροφής του στον εξάστερο! Ο ζέλικο ομπράντοβιτς οδήγησε την φενέρμπαχτσε σε νέα νίκη απέναντι στον παναθηναϊκό και μπορεί πλέον να καμαρώνει για ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της euroleague. Όλα τα άρθρα του tag ομπραντοβιτσ. Ξανά μπάχαλο ο μπασκετικός παναθηναϊκός. Παράλληλα αναφέρθηκε στο αν έφτασε κοντά στο να υπογράψει με τους ντιτρόιτ πίστονς το 2012, όταν έφυγε από τον παναθηναϊκό. Οι αδερφοί γιαννακόπουλοι μου φέρθηκαν σαν να ήμουν γιος και πήγαιναν και ρωτούσαν όλους στην ομάδα. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ψυχωμένος, είχε διάθεση, έπαιξε σκυλίσια άμυνα. Ο παναθηναϊκός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο youtube την παρακάμερα του ντέρμπι με τον ολυμπιακό στο οακα, για τη δεύτερη αγωνιστική της euroleague, αποκαλύπτοντας. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι πονάνε τον παναθηναϊκό θα κατάλαβαν ότι αν θέλουμε γήπεδο, η λύση είναι μόνο ο βοτανικός τα υπόλοιπα είναι κούφιες μεγαλοστομίες. Αναλυτικές ειδήσεις σήμερα μέσα από το sdna. Ο κορυφαίος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτούς που ξεχώρισαν τη δεκαετία που ολοκληρώθηκε. Να είναι 80 χρονών και να.

Όλα τα άρθρα του tag ομπραντοβιτσ ομπραντοβιτσ. Αγαπούσαν σαν τρελοί τον παναθηναϊκό.